Verkoop van wijn en bezorgservice

Familie De Witte Heerlijckheid wijnen

Geniet ook thuis van De Witte Heerlijckheid wijnen en bestel kwaliteitswijnen van Nederlandse bodem.

Verkoop van onze wijnen blijft als vanouds doorgaan.

Heerlijk thuis genieten van een eerlijk glas wijn uit de regio. Zeker nu het aspergeseizoen begint en Pasen, Pinksteren en Moederdag eraan komen.
Klik hier voor een beschrijving van onze beschikbare wijnen en wijnbeschrijvingen.
Bestellen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het invullen van het contactformulier via deze website. U ontvangt de factuur via de e-mail.

Vanaf een bestelling van 6 flessen of meer bezorgen wij binnen een straal van 15 km de wijn gratis bij u thuis (tot aan de voordeur). Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, dan stemmen wij het moment van bezorging met u af. Bij een bestelling van 12 flessen wijn ontvangt u de 12e fles van ons cadeau.

Wilt u 1 of meer flessen wijn afhalen, dan kan dat ook. Bel ons dan vooraf op 06 44 46 82 35 (Marion). Vanzelfsprekend houden wij ons hierbij aan de RIVM richtlijnen voor wat betreft hygiĆ«nemaatregelen en de vereiste 1,5 meter afstand.

Misschien wilt u iemand juist nu verrassen met een wijnpakket. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en verzorgen de verzending en bezorging van uw cadeau met uw begeleidende wens.

Contact

Wijngaard De Kruithof

Pippertsestraat 12
4061 BK Ophemert

+31 (0)6 53 93 10 83
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VNWP

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.