Wijnfestival - Chateau voor Buren 2021

Wijnfestival - Chateau voor Buren 2020

Wijnevenement van de Betuwe – 29 augustus 2021. Chateau voor Buren slaat een jaartje over. Helaas, helaas, deze tijden zijn zwaar en zijn een extra glas wijn meer dan waard. We zijn er aan toe, maar nu even niet met elkaar. De 8ste editie van Chateau voor Buren wordt verplaatst naar zondag 29 augustus 2021.

Op zondag 29 augustus 2021 maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en daarbuiten, waarbij ook de Nederlandse wijnen niet ontbreken. In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen. Wijngaard De Kruithof is dan samen met leden van de Nederlandse Vereniging van Wijnproducenten (NVWP) weer van de partij. Wij laten u graag kennismaken met de hoge kwaliteit van onze Nederlandse wijnen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via https://www.burenstad.nl/site/chateau-voor-buren

Contact

Wijngaard De Kruithof

Pippertsestraat 12
4061 BK Ophemert

+31 (0)6 53 93 10 83 (Kees)
+31 (0)6 44 46 82 35 (Marion)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VNWP

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.