Skip to main content

Onze activiteiten

Rondleidingen | Ontvangsten | Proeverijen | Vergaderen | Bijeenkomsten

Onze proeverijen

Wijngaard De Kruithof biedt het hele jaar door verschillende ontvangstmogelijkheden met proeverijen en wijn-spijsarrangementen aan. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij stemmen de verschillende mogelijkheden graag met u af.

Proeven

Reserveren noodzakelijk

Proeverij Wijngaard De Kruithof

Het Proeflokaal / Wijnterras van Wijngaard De Kruithof is elke vrijdagmiddag en zaterdagmiddag geopend tussen 12.00 – 18.00 uur voor het proeven van een mooi glas wijn, een proeverij van meerdere wijnen en bijpassende hapjes. Wilt u verzekerd zijn van een tafel en ook reserveren voor een tapasplank met verse huisgemaakte hapjes, dan is reserveren nodig.

Ontdek onze wijnen De Witte Heerlijckheid en De Brute Heerlijckheid en neem buren, vrienden en/of familie mee en proef de Heerlijckheden van Ophemert.

High White Wine

High Wine

Reserveren noodzakelijk!

High Wine Arrangement

Eenmaal per maand op zondagmiddag verzorgen wij van 14.30 - 17.30 uur een High Wine Arrangement. Wij bieden een aangename zondagmiddagbeleving met een compleet verzorgd luxe arrangement van 4 gangen met wijn en spijs, informatie en entertainment.

In ons High Wine Arrangement proeft u onze Top Mousserende wijn De Brute Heerlijckheid en witte wijnen uit onze serie De Witte Heerlijckheid. Wij sluiten het arrangement af met een verrassende en bijzondere rode wijn. Alle wijnen worden begeleid door luxe gerechten die niet alleen afgestemd zijn op de wijnen, maar ook op het seizoen.

High White Wine op verzoek

Groepen

Reserveren noodzakelijk!

Proeverij op verzoek

Zoekt u een bijzondere locatie voor de viering van uw jubileum, uw (kroonjaar)verjaardag of voor een gezellige familiebijeenkomst? Voor een proeverij van onze wijnen en huisgemaakte spijzen voor besloten groepen stemmen wij graag de mogelijkheden en de invulling van het arrangement met u af. Wij ontzorgen u graag met wijn en spijs en u heeft alle tijd om met uw gasten te genieten en gezellig bij te praten.

Vergaderen

Vergaderfaciliteiten op een unieke vergaderlocatie

Wijngaard De Kruithof biedt u vergaderfaciliteiten op een unieke vergaderlocatie, centraal gelegen in Nederland, in het prachtige rivierenlandschap en omgeven door wijnranken.

In ons Proeflokaal met aangrenzend Wijnterras en uitzicht op de wijngaard treft u alle voorzieningen die nodig zijn voor een vergadering, een brainstormbijeenkomst,  een teambuildingdag of een presentatie voor uw relaties. Onze locatie biedt u privacy, catering op maat en gastvrijheid.

De vergaderruimte voorziet in de mogelijkheid van flexibele tafelopstellingen en biedt alle moderne presentatiemiddelen zoals  groot Tv-scherm met mogelijkheid voor USB-stick of HDMI kabel voor laptop, audio, flipover, whiteboard etc.

Met de aanwezige vloerverwarming is het ook tijdens de koudere dagen van het jaar aangenaam vergaderen . De diverse catering faciliteiten stemmen wij graag met u af op basis van uw wensen.

Bijeenkomsten

Bijzondere bijeenkomst organiseren in een unieke setting

Wilt u een bijzondere bijeenkomst organiseren op niveau in een unieke setting en met de verschillende mogelijkheden die Wijngaard De Kruithof te bieden heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Sabreren in de wijngaard

Het met de sabel ontkurken van een fles champagne is ee techniek die stamt uit de tijd van Napoleon. Ook u kunt met deze speciale techniek een fles van onze De Brute Heerlijckheid openen.

Spektakel in de wijngaard, bewondering van uw gasten en een prachtige Brute beloning in uw glas.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Reserveren of meer informatie

Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 06 53 93 10 83.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.