Skip to main content

Onze wijnen

De Witte Heerlijckheid – Cuvée Jubilé

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Ambrozijn

oogstjaren 2019 en 2020

Vijftig jaar wijnkennis en tien jaar Wijngaard De Kruithof in een Cuvée Jubilé. Een droge bloemige witte wijn met mooie fruittonen van de Johanniter druiven uit de oogstjaren 2019 en 2020. Onze Cuvée Jubilé is een verleidelijke wijn die zich in alle schoonheid presenteert en een perfecte begeleider is van visgerechten, gevogelte, oosterse gerechten en ook een uitstekende aperitiefwijn met verschillende tapas hapjes.

UITVERKOCHT

De Witte Heerlijckheid – Blijdschap

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Madeliefje

oogstjaar 2022

Een frisse droge witte wijn van de Johanniter druif. Jong, maar nu al zó intens met een aromatische en bloemige geur, volfruitige smaak met tonen van perzik, banaan, een vleugje citrus en een mooie afdronk. Een geurige en fruitige kwaliteitswijn die u zal bekoren als aperitiefwijn, maar ook als begeleider van geitenkaas, zomerse salades, schaal- en schelpdieren en andere visgerechten.

Geniet van momenten van blijdschap met elkaar en met deze Blijdschap wijn.

De Brute Heerlijckheid – Extra Brut

Wijngaard De Kruithof - De Brute Heerlijckheid - Extra Brut

Oogstjaar 2021

In navolging van 2015 en 2018 presenteren wij met trots De Brute Heerlijckheid oogstjaar 2021. Een evenwichtige combinatie van Johanniter en Souvignier Gris druiven vormt de kwaliteit en de basiswijn voor deze mousserende wijn, méthode traditionelle. Het resultaat is een fruitige mousserende wijn met florale tonen en delicate belletjes.

De Brute Heerlijckheid - een mousserende kwaliteitswijn voor elke dag en voor elk moment.

De Witte Heerlijckheid – Puur Geluk

Oogstjaar 2022

Een rijke droge witte wijn van de Souvignier Gris druif, oogstjaar 2022.  Een volle wijn met lichte vanilletonen door 9 maanden rijping op een Frans eikenhouten vat. Een wijn met een mooie stuctuur die zich goed laat combineren met vis in roomsaus, pasta met gamba's en citroensaus, risotto, eendenborst en rijk gevulde salades. 

De Witte Heerlijckheid – Ambrozijn

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Ambrozijn

Oogstjaar 2019

Een droge witte wijn met subtiele vanilletonen door de korte rijping op Frans eikenhout. Ambrozijn was het voedsel dan wel de drank van de Griekse goden die, gezeten op de berg Olympos, hun rijk bestuurden. De goden gebruikten ambrozijn om zich van onsterfelijkheid te verzekeren. Ambrozijn is een evenwichtige en karaktervolle wijn, gemaakt van de Souvignier Gris druif, die u zal verzekeren van onvergetelijke momenten. Een perfecte begeleider van gevogelte, kalfsvlees of risotto. De Witte Heerlijckheid – Ambrozijn, een ware godendrank.

UITVERKOCHT

Wij verzorgen de verpakking en levering van onze wijnen graag op basis van uw wensen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.