Onze wijnen

De Witte Heerlijckheid – Cuvée Jubilé

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Ambrozijn

oogstjaren 2019 en 2020

Vijftig jaar wijnkennis en tien jaar Wijngaard De Kruithof in een Cuvée Jubilé. Een droge bloemige witte wijn met mooie fruittonen van de Johanniter druiven uit de oogstjaren 2019 en 2020. Onze Cuvée Jubilé is een verleidelijke wijn die zich in alle schoonheid presenteert en een perfecte begeleider is van visgerechten, gevogelte, oosterse gerechten en ook een uitstekende aperitiefwijn met verschillende tapas hapjes.

De Witte Heerlijckheid – Madeliefje

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Madeliefje

oogstjaar 2020

Een droge frisse wijn van de Johanniter druif. Jong, maar nu al zó intens met een bloemige geur, volfruitige smaak en een mooie lange afdronk.

De liefde, zuiverheid en schoonheid die sybool staan voor de bloem madeliefje, treft u ook aan in onze wijn Madeliefje. Een heerlijke tongstrelende wijn. Madeliefje is een fruitige sprankelende aperitiefwijn die ook uitstekend combineert met schelp- en schaaldieren en visgerechten.

UITVERKOCHT

De Witte Heerlijckheid – Nectar

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Nectar

Oogstjaar 2019

Een frisse, fruitige witte wijn van de Johanniter druif met een bloemrijk bouquet. Nectar was de drank van de Griekse goden die, gezeten op de berg Olympos, hun rijk bestuurden. De goden gebruikten nectar om zich van eeuwige jeugd te verzekeren. Onze Nectar zal menigeen bekoren als aperitiefwijn en is ook een perfecte begeleider van asperges, schelp- en schaaldieren, gerookte zalm of andere visgerechten. De Witte Heerlijckheid – Nectar, een ware godendrank.

UITVERKOCHT

De Witte Heerlijckheid – Ambrozijn

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Ambrozijn

Oogstjaar 2019

Een droge witte wijn met subtiele vanilletonen door de korte rijping op Frans eikenhout. Ambrozijn was het voedsel dan wel de drank van de Griekse goden die, gezeten op de berg Olympos, hun rijk bestuurden. De goden gebruikten ambrozijn om zich van onsterfelijkheid te verzekeren. Ambrozijn is een evenwichtige en karaktervolle wijn, gemaakt van de Souvignier Gris druif, die u zal verzekeren van onvergetelijke momenten. Een perfecte begeleider van gevogelte, kalfsvlees of risotto. De Witte Heerlijckheid – Ambrozijn, een ware godendrank.

UITVERKOCHT

De Brute Heerlijckheid – Extra Brut

Wijngaard De Kruithof - De Witte Heerlijckheid Reserve

Oogstjaar 2018

Deze mousserende kwaliteitswijn uit Ophemert is gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’. Van een speciale selectie van de oogst van de Johanniterdruif uit het zonovergoten jaar 2018 wordt de basiswijn gemaakt voor deze mousserende kwaliteitswijn. Daarna volgt de tweede gisting op fles en de rijping op gist gedurende 18 maanden. Dit resulteert in een fraaie mousserende wijn met een stijlvol karakter. De Brute Heerlijckheid is fris en fruitig met licht bloemige tonen en een delicate mousse van fijne belletjes. Van De Brute Heerlijckheid kunt u elk moment van de dag genieten.

NIEUW IN DECEMBER 2022

Wij verzorgen de verpakking en levering van onze wijnen graag op basis van uw wensen

Contact

Wijngaard De Kruithof

Pippertsestraat 12
4061 BK Ophemert

+31 (0)6 53 93 10 83 (Kees)
+31 (0)6 44 46 82 35 (Marion)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VNWP

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).

Wijngaard De Kruithof is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Wijn Producenten (VNWP).
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.