Skip to main content

Nieuws

Wijnworkshops met Wijnkaatje

Wijnworkshops met Wijnkaatje

Wil je meer leren over wijn? Ontdek de Wereld van Wijn: Proef, Leer en Geniet!

Wijnkaatje verzorgt wijnworkshops in het proeflokaal van Wijngaard De Kruithof in Ophemert 's avonds van 19.30 - 22.00 uur op:

dinsdag 28 november 2023 - Betoverende Italiaanse wijnen

donderdag 7 december 2023 - Oude wereld versus Nieuwe wereld wijnen

woensdag 13 december 2023 - Sprankelende Bubbelvarianten

In elke workshop legt Wijnkaatje stap voor stap uit hoe je wijnen kunt proeven; vertelt ze over de wijnen en de gebieden waar de wijnen vandaan komen EN worden er tenminste zes wijnen geproefd.

Een laagdrempelige, gezellige en leerzame ervaring die jouw liefde voor wijn zal verdiepen!

Lees meer

Wij heten u van harte welkom!

Wij heten u van harte welkom!

Heerlijk dat wij u na zo lange tijd weer welkom mogen heten voor ontvangsten, rondleidingen, proeverijen met rijk gevulde tapasplanken en ons luxe High White Wine Arrangement. Ervaar de kwaliteit van onze wijnen die jaarlijks in de prijzen vallen tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen. Geniet van een paradijselijke omgeving en van de passie van wijnboer Kees. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de geldende RIVM-richtlijnen.

Lees meer

Verkoop van wijn en bezorgservice

Verkoop van wijn en bezorgservice

Elke vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur en op afspraak verkoop van onze wijnen. Om thuis van te genieten of om cadeau te geven in een mooie geschenkverpakking. Bezorging of verzending van uw bestelling is ook mogelijk.

Lees meer

High White Wine

High White Wine

Beleef een aangename zondagmiddag met ons luxe High White Wine Arrangement. Een compleet verzorgd arrangement elke laatste zondag van de maand van 14.30 – 17.30 uur. Reserveer op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.

Lees meer

Wijn proeven bij Wijngaard De Kruithof

Wijn proeven bij Wijngaard De Kruithof

Elke zaterdagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur bent u van harte welkom om onze wijn te proeven. In de zomer op ons sfeervolle (deels overkapte) wijnterras met uitzicht op de wijngaard en in de winter in ons verwarmde proeflokaal. Uiteraard mag een rondleiding door de wijngaard niet ontbreken en luistert u naar de verhalen en gedichten van wijnboer Kees. Een unieke ontmoetingsplek om heerlijk te genieten van een wijnproeverij in combinatie met huisgemaakte spijzen en rijkgevulde tapasplanken.

Kom eens proeven met uw ouders, grootouders, familie, buren, vrienden en loop samen met wijnboer Kees door de wijngaard.

Graag vooraf reserveren via 06 444 68 235 (Marion) of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Zilver en brons bij de Wijnkeuring

Zilver en brons bij de Wijnkeuring

Wijngaard De Kruithof wint zilver en brons bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2018. Voor de Wijnkeuring van de Lage Landen 2018 zond Wijngaard De Kruithof twee wijnen in. Beide wijnen werden bekroond met een medaille:

  • De Witte Heerlijckheid Jonkvrouw ontving een bronzen medaille
  • De Witte Heerlijckheid Jonkheer ontving een zilveren medaille

Lees meer

Wijnkeuring van de Lage Landen 2018

Wijnkeuring van de Lage Landen 2018

Op zondag 2 september 2018 werd op Kasteel Amerongen de uitslag bekend gemaakt van de Wijnkeuring van de Lage Landen 2018.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.