Skip to main content

Verkoop van wijn en bezorgservice

Familie De Witte Heerlijckheid wijnen

Elke vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur en op afspraak verkoop van onze wijnen. Om thuis van te genieten of om cadeau te geven in een mooie geschenkverpakking. Bezorging of verzending van uw bestelling is ook mogelijk.

Verkoop van onze wijnen om thuis te genieten of om cadeau te geven.

  • Heerlijk thuis genieten van een eerlijk glas wijn uit de regio. Local to Local als het nieuwe normaal. Klik hier voor een beschrijving van onze beschikbare wijnen en wijnbeschrijvingen.
  • Verkoop van onze wijnen elke vrijdag en zaterdag tussen 12.00 – 18.00 uur bij de wijngaard. Komt u liever op een ander moment, neem dan gerust contact op met Marion via 06 – 44 46 82 35.
  • Contactloos betalen via pin of mobiele betaling is mogelijk en vanzelfsprekend houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen voor wat betreft hygiënemaatregelen en de vereiste 1,5 meter afstand.
  • Bestellen kan ook door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het invullen van het contactformulier via deze website. U ontvangt de factuur via de e-mail.

Tot 15 km gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van 6 flessen of meer bezorgen wij binnen een straal van 15 km de wijn gratis bij u thuis (tot aan de voordeur). Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, dan stemmen wij het moment van bezorging met u af. De factuur ontvangt u via e-mail. Ook verzending van uw bestelling behoort tot de mogelijkheden.

Iemand verrassen?

Wilt u iemand verrassen met een wijnpakket of een cadeaubon voor een wijnproeverij of een luxe High White Wine Arrangement? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en verzorgen de verzending en bezorging van uw cadeau met uw begeleidende wens.

  • Aangemaakt op .
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.